Principalele caracteristici si beneficii ale placilor Naturami

principalele-caracteristici

Izolatie naturala cu excelente proprietati termice

Avand in vedere compozitia 100% naturala a placilor semirigide Naturami, putem considera ca este unul dinte cele mai naturale produse de termoizolatii de pe piata.

Coeficientul de transfer termic λ-0,037 [W/(m*K)] claseaza aceste produse in categoria celor mai eficiente materiale de termoizolatie

Foarte eficiente atat iarna, cat si vara prin masa si inertia termica;

Compozitia deosebita a paielor combinata cu densitatea ridicata a placilor, ofera produsului o stabilitate excelenta pe toata durata de viata.

Izolatie termica uniforma pe toata suprafata;

Imbinarea organica a paielor din interiorul placilor Naturami duce la o uniformizare a performantelor termice pe intreaga suprafata. Marginile placii se vor imbina etans cu urmatoarea placa fara a se creea astfel punti termice, de nedorit intr-un sistem de termoizolatie.

Nu contine formaldehide sau substante volatile;

Placile semirigide Naturami contin 100% paie atent alese din agricultura locala.

Materie prima regenerabila;

Paiele din compozitia placilor sunt un produs natural si o componenta cu un nou rol in civilizatia moderna. Paiele devin astfel un element important al unei industrii sustenabile.

Ecologice si prin consumul de energie mic in procesul de fabricatie;

Produsele Naturami sunt produse printr-un proces de productie simplificat si foarte putin consumator de resurse energetice. Incercam sa minimalizam si sa optimizam procesul de fabricatie astfel incat produsul final sa fi consumat o cantitate cat mai mica de energie atunci cand ajunge la consumatorul final.

Suficient de flexibile incat pot fi folosite in diferite moduri;

Flexibilitatea placilor Naturami le recomanda pentru sisteme de termoizolatii ale cladirilor cu pereti cu diverse grade de curbura. Contribuim astfel la izolarea naturala a formelor organice, atat de apreciate in arhitectura moderna.

Durabile

Rezistenta in timp a constructiilor cu paie este extrem de clar dovedita de-a lungul timpului atat prin teste cat si prin conservarea extrem de buna in timp a cladirilor vechi.

Usor de montat

Termosistemul bazat pe placi semirigide Naturami este format din doua elemente principale: placile Naturami si tencuiala aplicata peste acestea. Placile se pot prinde pe orice fel de structura (lemn, caramida, s.a.) utilizand accesoriile clasice folosite pentru termositemele conventionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s