Naturami 50

Naturami împreună cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții INCERC-BUCUREȘTI au obținut în luna iunie 2017 agremetul tehnic pentru termoizolațiile semirigide-naturale din paie.


Naturami 50 este un produs excelent, ce conferă o buna izolație termică, fonică și este un bun suport pentru tencuielile de interior sau exterior.

Placile semirigide Naturami asigură un grad înalt de confort și oferă posibilitatea reducerii consumului de energie pentru încălzire și răcire.

Plăcile Naturami, sunt gata de tencuit, nefiind nevoie de alte structuri secundare pentru montarea lor, ci doar prinderi mecanice obisnuite

Foliile aplicate pe cele doua fete ale placii, confera acesteia o rezistenta crescuta si in acelasi timp o buna flexibilitate.


Specificații și preț

 Model Dimensiuni Greutate λD [W/(m*K)]
Naturami 50 1000 x 1000mm 7 Kg ±10% 0,037 12€/m²

* prețul nu include transport sau ambalare specială

naturami-5cmPlacile Naturami sunt produse cu paie de cea mai buna calitate, verificate atent inainte de a intra in procesul de productie.

Paiele din componenta placilor Naturami au o umiditate foarte scazuta, oferind astfel o protectie naturala impotriva dezvoltarii de microorganisme sau fungi.

Prin aplicarea tencuialii de minim 2 cm, plăcile sunt protejate de umiditate, intemperii, acțiuni mecanice nedorite sau diverse atacuri ale dăunătorilor.


 naturami-paletAmbalare specială

Placile semirigide Naturami se stochează și se livrează la palet.

Pentru o protectie eficientă a placilor în cazul transporturilor mai dificile, la cerere, putem ambala cu folie si coltare paleții.

Veți avea astfel siguranța ca placile nu vor fi deteriorate din cauza acțiunilor mecanice sau a contactului cu apa.

Model Grosime Ambalare m²/palet Greutate palet
Naturami 50 50 mm 40 buc/palet 40 m² ≅300 Kg

Termosistemul cu placi agrementate din fibre vegetale Naturami este foarte permeabil la vapori și poate regla nivelul de umiditate al spatilor datorita proprietatilor higroscopice ale placilor Naturami.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s