Naturami 80

Naturami împreună cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții INCERC-BUCUREȘTI au obținut în luna iunie 2017 agremetul tehnic pentru termoizolațiile semirigide-naturale din paie.

Placile Naturami 80 sunt special concepute pentru o excelentă izolație termică și pentru a putea avea un mediu stabil termic, ușor de încălzit sau de răcorit. Pot fi montate în mai multe straturi, astfel oferind condiții superioare de protecție termică și fonică.

exterior strat 1920px


Placile semirigide Naturami asigură un grad înalt de confort și în același timp contribuie la scăderea substanțială a cheltuielilor privind incălzirea sau răcirea.


Plăcile Naturami, sunt gata de tencuit, nefiind nevoie de alte structuri secundare pentru montarea lor, ci doar prinderi mecanice obisnuite.

Foliile aplicate pe cele doua fete ale placii, confera acesteia o rezistenta crescuta si in acelasi timp o buna flexibilitate.


Specificații și preț

 Model Dimensiuni Greutate λ [W/(m*K)]
Naturami 80 1000 x 1000mm 11 Kg ±10% 0,037 15€/m²

* prețul nu include transport sau ambalare specială

naturami-8cmPlăcile Naturami sunt produse cu paie de cea mai bună calitate, verificate atent înainte de a intra în procesul de producție.

Paiele din componența plăcilor Naturami au o umiditate foarte scăzută, oferind astfel o protecție naturală împotriva dezvoltării de microorganisme sau fungi.

Prin aplicarea tencuialii de minim 2 cm, plăcile sunt protejate de umiditate, intemperii, acțiuni mecanice nedorite sau diverse atacuri ale dăunătorilor.


naturami-palet1.jpgAmbalare specială

Placile semirigide Naturami se stochează și se livrează la palet.

Pentru o protectie eficientă a placilor în cazul transporturilor mai dificile, la cerere, putem ambala cu folie si coltare paleții.

Veți avea astfel siguranța ca placile nu vor fi deteriorate din cauza acțiunilor mecanice sau a contactului cu apa.

Model Grosime Ambalare m²/palet Greutate palet
Naturami 80 80 mm 25 buc/palet 25 m² ≅290 Kg

Termosistemul cu placi agrementate din fibre vegetale Naturami este foarte permeabil la vapori și poate regla nivelul de umiditate al spatilor datorita proprietatilor higroscopice ale placilor Naturami.

sectiune casa 1920px

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s